Näckros blogg. blogspot.se

måndag 21 april 2014

19 år , stjärnlösa nätter sidan 5-78

Det var boken som handla om en man som berättade om sin familj. Han heter Arkan Asaad han kom Sverige 1983 tillsamman med sin familj. Han är flerfaldig svensk mästare i taekwondo. Att bli filmskapare var hans dröm.

Han jobbade som lägerlärare nästan ett år i USA det verka han trivs med livet i USA. Han pratade om uppfostrade barn och vill hjälpa till de andra. Efter som han hade dåligt bakgrund om sin familj.  

Under hela han vistelse i USA han kontakt med sin familj genom brevet. Han visste att det var jobbigt för syskon hemma med sin far. Det känner jobbigt för alla för länge sent efter hans föräldrar skilsmässa. Han pappa var allt stryk alla i sin familj. Men Amar har täckt att det gjorde han och hans syskon bara starkare.

Amar,s pappa har planera  att han skulle göra en resa till deras släktingar i Kurdistan, i norra i Irak. Och hans pappa har hemlighet.

Det blev Socialen som hjälpte honom med en bostad efter hans pappa hade kastat honom. Han bor ensamt utan pappa, mamma, syskon och förtroende.

Efter ett tag han saknade sin mamma och förstår henne varför hon valde att bryta all kontakt med hans alkoholiserade, aggressiva far.

Han kontakt med sin far igen och det närmade sig att åka med bilresan till Kurdistan.

Nu kommer hemlighet i Kurdistan. Det var hans pappa plan att han ville Amar ska gifta sig med sin kusiner som hete Amina. Amar förklara att man kan inte gifte sig med vem som helt.

Det var sant att det var så han tänkte. jag visste redan att det finn man som väljer inte vem som helt. Inte med släkte nej nej nej.

   



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar