Näckros blogg. blogspot.se

onsdag 3 december 2014

Debatt- Tillåt försäljning av sälj vin och sprit i vanliga affärer

För att dricka vin är bra för hälsan Man kan äta mat och dricker ett glas vin så att maten smaka gott. Vet ni att dricka ett glas vin varje dag det är bra för kroppen speciella för kvinnors hjärta de som är över 35 år. Att äta god middag med vin och vänner är de sociala och göra för att man mår bra. Man har roligt man vågar prata högt vad man vill med vänner. Därför det är bra tillåta försäljning av vin och sprit i vanliga affärer, på ica eller Konsum. För att det gå lättare att handla och man passa en tid när man vill eller när man handla mat samtidigt. Det är bra att man skulle sälja göra vinet mer tillgängligt när det är så bra för hälsan. Det är viktigt att jag själv kan bestämma vilken affär som jag ska handla alkohol. Att få välja var och när man vill handla sprit ska man ha rätt till.

tisdag 2 december 2014

Ekologiska mat är bra för hälsan men lite dyr

Ja, jag tycker att ekologiska mat är bra för hälsan och smaka gott men lite dyr för att handla om man tänker på ekonomi. Men ekologiska är bra också på miljön de är inte utsatta för kemiska och egentligen är det bra för enkelt : KRAV , mäkta djur leva ett gott liv.

 Jag tycker man ska blanda när man handla ekologiska mat eller vanliga mat så tänker på samhället. Man ska inte bara använda ekologiska mat kanske bli dyrare i framtiden om alla vill köpa bara ekologiska mat.

Det var länge sen när jag var barn jag har inte råd att köpa
ekologiska mat undra hur jag kan leva till nu.

Men nu om jag har pengar över jag vill gärna ska köpa ekologiska mat för att jag vet ekologiska mat inte utsätta för kemiska och jag tänker på mina barns hälsan.